Qui Som

El pioner de la família va estar en Salvador Comas Carreras

Va iniciar el negoci cap al 1944. Anava en bicicleta fins a Santa Eulàlia, Bigues, Riells i Llerona venent peix a les diferents cases de pagès. Més tard es desplaçava amb una moto Derbi amb una caixa al davant i tres rodes, i al final ja amb una petita furgoneta.

Amb el temps la seva senyora, la Maria, l’ ajudava a repartir peix amb la Citroën de la família.

L’Andreu Comas Ortigosa, un dels fills d’en Salvador i la Maria, va començar a treballar quan va tornar del servei militar, amb poc més de 20 anys. En un principi ell també es desplaçava pels poblets de la rodalia de Granollers, per vendre el peix casa per casa. Anava a buscar la mercaderia al mercat vell de Barcelona i al migdia per tota la costa des de Vilanova fins a Llançà i Port de la Selva, passant per Mataró, Blanes i molts altres municipis.

La primera parada que va obrir l’ Andreu Comas Ortigosa va ser al mercat municipal de Sant Carles, juntament amb un dels seus dos germans. 
I en passar els anys va anar ampliant el negoci, de mica en mica, obrint d’altres botigues (ara ja amb l’ajuda de la tercera generació), i creant un servei de distribució propi. Actualment el Grup Andreu Comas compta amb nous punts de venda, oberts al Vallès Oriental, Vallès Occidental i Barcelonés i una central de distribució a Mercabarna. 

 

 

Comments are closed