Puntblau Distribució

La empresa es configura com a centre de compres de la majoria dels productes necessaris per a la distribució a botigues pròpies del grup, franquícies i altres punts de venda.

Al Grup Andreu Comas hem invertit un temps considerable abans d' escollir proveïdors fiables que complissin amb els estàndards de qualitat prefixats. Aquest esforç ha fructificat i ara els clientes de la distribuïdora, i per suposat, les botigues ANDREU COMAS es beneficien de la continuïtat en la qualitat del producte. Això es tradueix en la oferta de productes alimentaris de qualitat, amb un elevat valor nutritiu, fent del peix fresc el fonament ideal d' una dieta equilibrada.

La distribució constitueix el punt de partida del nostre servei al client. És el primer graó del nostre sistema. Ha estat sempre preocupació del Grup Andreu Comas escollir els proveïdors de prestigi del sector, que permeten preus molt competitius. Un dels avantatges suposa aconseguir que el cost unitari dels productes subministrats sigui més baix que qualsevol altre que el petit comerciant pugui negociar individualment. Això ens dona força competitiva.

 

Si vol informar-se de com funciona el nostre servei de distribució a peixaters autònoms, faci clic al botó de Sol.licitud.

SOL·LICITUD INFORMACIÓ

Comments are closed